We aRe Family

We aRe Family

Thursday, December 23, 2010

Syukur....ruam di pipi Dania dah sembuh!

N3 ni patutnye dah publish bln lps tp ms tu ntah le nak kata bz sgt x jugak...cuma x sempat+mood nak meng'update' blog x bape nak masyukk agaknye..

Sy nak kongsi dgn kengkawan & readers pasal krim ruam yg sy cuba & amat memuaskan hasilnye...ye la, dah bape byk jenis krim, losyen & mcm2 cara lg lah sy cuba ubati ruam di pipi Dania tu tp x jugak sembuh...hampir 1 tahun la Dania suffer akibat ruam tu kejap baik kejap jadi teuk semula...aduhai...meruntun hati sy bila kenangkan saat2 itu...(adusss, ter'emo' pulak dah)...

Namanye... DAKTACORT cream...sy beli kat Gurdian....murah je dlm RM20++ jer...tp mmg lega sgt bila dah tgk hasilnye...thanks to abg pharmacy yg mengesyorkan nye ye! i lap u lah! hehe...


Gamba2 sebelum menggunakan krim itu...


Tgk la gamba2 kat atas tu...teuk kan ruam tu....sgt kesian...

Ni gamba2 selepas menggunakannye pule...


 Haaa.....betul x pe yg sy katakan??? terserlah kegumbiraan Dania dgn perubahan tersebut... Yahooooo.....

So, sesape yg ade masalh yg sm, cuba la krim ni ye...mmg selamat utk kanak2.....ape pun, usaha+tawakal kpd Nya....amiin....

No comments:

Post a Comment

Mari mengomel di sini!