We aRe Family

We aRe Family

Wednesday, October 13, 2010

Rahsia di sebalik cara tido....

Haii....korang, ni sy nak kongsi sesuatu (mn yg belum penah terbaca la..)

Rahsia di sebalik cara kita tido.....(manusia la ye....bukan kucing, arnab atau sebagainye...)

1)       Memeluk Bantal (yang ni aku.. most of time la..!!)
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa Seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap Lukisan, muzik dan sastera.  Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang  boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka Juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2)      Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan(loser). Dalam kehidupan seharian  Mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat Keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3)    Tidur Dengan Satu Bantal (yg ni mmg habit aku...x suka byk bntal...1 cukup, jnj cukup tebalnye...)
Mereka bukan jenis mengada-ngada Dan boleh Menerima keadaan Seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran Dan Bukan nafsu semata-Mata.
4)    Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn Org ramai, malah kaku dalam pergaulan.. Ini Menyebabkan mereka Cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5)   Tidur tanpa Bantal

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego serta lupa "daratan".

6)   Tidak punya bantal

Kasihan betul... Pergi kedai belilah satu, bukannya Mahal pun..!! Apa daaa......


(p/s: Tq en. mat sbb kongsi ngan sy...hehehehe)

2 comments:

  1. alamak. kita nombor 5 la. lately dah x pakai bantal sebab sakit leher tak biasa bantal baru T_T. erm, thanks for following :)

    ReplyDelete
  2. Hehe...xpe la Husna, pakai ayat mula2 tu je, "memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi"... yg selebihnye tu, pejamkan mate je...

    Thanks 2 u too...

    ReplyDelete

Mari mengomel di sini!